ENERGY MEANS EFFICIENCY

Misiunea fundamentală a unui furnizor de energie electrică și gaze naturale este de a identifica pentru clienții săi, cât mai rapid, cea mai eficientă modalitate de accesare a acestor resurse, în condiții de profitabilitate.

Achiziție

Energie regenerabilă

Una dintre cele mai importante consecințe ale dezvoltării economice este dispariţia prin consumarea accelerată a resurselor clasice de producere a energiei (cărbuni, petrol, gaze naturale). Accesului tot mai limitat la aceste resurse i se adaugă poluarea determinată de exploatarea acestora.

Noile resurse de energie alternativă trebuie să reprezintă o soluţie ieftină, practică şi a căror utilizare nu trebuie să polueze mediul înconjurător. ARELCO POWER sprijină producția de energie regenerabilă din România: începând din anul 2012 am încheiat contracte de preluare a energiei electrice produse de mai multe parcuri eoliene dezvoltate pe teritoriului României, completând astfel "coșul nostru de achiziție" cu un plus de "energie verde".

Anul 2013 sperăm să însemne, date fiind negocierile deja demarcate, completarea achiziției prin parteneriate cu mai multe proiecte de energie fotovoltaică și biomasă.